Administratiekantoor Den Bosch, voor ZZP- en MKB Ondernemers in Den Bosch

Administratiekantoor Oost Brabant is sinds 2004 het deskundige Administratiekantoor en de Belastingconsulent voor ZZP- en MKB ondernemers in de regio Den Bosch. Hierbij onderscheiden wij ons door bewezen fiscale resultaten, aantoonbare referenties in Den Bosch, klantvriendelijkheid, integriteit en een persoonlijke benadering.

Belasting advies door uw eigen Belastingconsulent in Den Bosch

Voor u als ondernemer in Den Bosch verzorgen wij uw Belasting, belasting aangifte, inkomsten belasting, omzet belasting, vennootschaps belasting, loonbelasting en branchespecifieke ondernemer belasting. Onze fiscale dienstverlening begint bij een actueel fiscaal advies, analyse en uitvoering van uw aangiftes, tot het indienen van bezwaarschriften en uitstelregelingen.

Administratiekantoor Oost Brabant is als Belastingconsulent geaccrediteerd door de Belastingdienst met het PKIoverheid services certificaat.

Twijfelt u als Ondernemer in Den Bosch aan de (hoge) kosten en persoonlijke service van uw huidige accountant ? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan bij Daniëlle van Dalen op ons telefoonnummer 0486 – 464454.