Administratiekantoor Uden, voor ZZP- en MKB Ondernemers in Uden

Administratiekantoor Oost Brabant is sinds 2004 het deskundige Administratiekantoor en de Belastingconsulent voor ZZP- en MKB ondernemers in de regio Uden. Hierbij onderscheiden wij ons door bewezen fiscale resultaten, aantoonbare referenties in Uden, klantvriendelijkheid, integriteit en een persoonlijke benadering.

Belasting advies door uw eigen Belastingconsulent in Uden

Voor u als ondernemer in Uden verzorgen wij uw Belasting, belasting aangifte, inkomsten belasting, omzet belasting, vennootschaps belasting, loonbelasting en branchespecifieke ondernemer belasting. Onze fiscale dienstverlening begint bij een actueel fiscaal advies, analyse en uitvoering van uw aangiftes, tot het indienen van bezwaarschriften en uitstelregelingen.

Administratiekantoor Oost Brabant is als Belastingconsulent geaccrediteerd door de Belastingdienst met het PKIoverheid services certificaat.

Twijfelt u als Ondernemer in Uden aan de (hoge) kosten en persoonlijke service van uw huidige accountant ? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan bij Daniëlle van Dalen op ons telefoonnummer 0486 – 464454.